Despre Noi

SC GLIANA IMPEX SRL  a fost infiintata in 1994, este o firma cu capital privat 100% romanesc, care se ocupa cu importul si comercializarea de produse cosmetice auto profesionale , aparatura profesionala pentru intretinerea curateniei, precum si diferite accesorii si consumabile.

Asiguram  livrarea, montajul, intretinerea si service-ul pentru o gama diversificata de echipamente in domeniul curateniei, atat auto cat si hotelier, casnic.

Oferim consultanta de specialitate, livrarea si montajul echipamentelor, precum si punerea in functiune si pregatirea personalului.

Asiguram distributia prin livrarea la punctul de lucru al clientului, pentru toate produsele pe care le comercializam, cu personal bine pregatit prin instruiri de specialitate, efectuate de catre producatori.

Incepand cu anul 2004 suntem importatori de produse cosmetice auto profesionale, fabricate in UE,in momentul de fata colaboram cu cei mai renumiti producatori de gen din Europa, produsele sunt vandute sub sigla Gliana Dr Cleaning fiind marca inregistrata, asiguram distribuitia lor pe tot teritoriul Romaniei prin colaboratori sau prin propria retea de distributie.

Incepand cu anul 2007 suntem dealer KARCHER si suntem autorizati de catre Kaercher pentru repararea si intretinerea aparaturii vandute, astfel putem oferii clientilor nostri solutii complete pentru intretinerea curateniei, asiguram service si mentenanta in garantie si post garantie. Intrucat piata are solicitari diversificate mai oferim si aparatura Nilfisk, Interpump etc suntem reprezentanti Cletex, un mare producator de hartie

Valorile Noastre

Seriozitate

Orientare catre client

Responsabilitate

Calitate

De ce sa ne alegeti

Folosind produsele Gliana Dr Cleaning va puteti convinge de calitatea lor.
Avem certitudine ca un client care apreciaza calitatea va aprecia Gliana Dr Cleaning, atat pentru serviciile oferite cat si pentru calitatea produselor.

Consultanta

Angajatii nostri sunt pregatiti pentru a oferi consultanta de specialitate pentru produsele comercializate.

Service si mentenanta

Personal specializat care efectuează operațiuni de service si mentenanță in garanție si post garanție.

Informare

Informam in permanenta clientii cu privire la solutiile tehnologice si materiale inovative

Diversitate

Comercializam o gama foarte larga de produse si avem un portofoliu de peste 2000 de clienti.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati